EETHUIS MOKSIE DJARIE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 329 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Moksie Djarie. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 21:03 Other than a little spill from the soup in the bag was is amazing food. Would definitely order again
9 feb 2024 om 10:08 Smaak prima maar geen rijst of kip in de Saotosoep zoals besteld. Was een dure bakje water met wat groenten zo voor 16 euro.
2 feb 2024 om 22:22 Heerlijk
28 jan 2024 om 13:49 De vega rotirol was niet wat ik gehoopt had, er zat 1 gebakken tofublokje in en de rest was heel glibberig. Een nat zooitje dus die in de prullenbak beland is. Baka bana en satesaus prima! Al met al best zonde van m'n geld dus is al aan de prijzige k
14 jan 2024 om 23:07 Wij hadden 2x roti kip, Hong Kong nasi, bakabana, kipsate. Eten was echt heerlijk! Erg prijzig voor de kleine porties die je krijgt!
11 jan 2024 om 17:44 Niet mij roti. Heel zout. Niet wat ik gewend ben de smaak. No go voor mij. 1x nooit meer.
10 jan 2024 om 21:01 Zoals altijd super ! Dit is zo lekker en deze mensen zijn zo lief ! Heerlijk gegeten weer
1 jan 2024 om 20:35 Sate was er goed de kip in de rotirol was heerlijk maar de smaak was verder wat vlakjes.
17 dec 2023 om 17:37 Heerlijk
7 dec 2023 om 20:08 Bezorging duurde 50 minuten terwijl het 10 minuten rijden is! Die kut bezorgers van thuisbezorgd! Kunnen zij weinig aan doen maar het eten was koud!
7 dec 2023 om 18:37 De saoto soep die ik had bestelt was meer een maggi blokje in water. Daarbij was het een zeer kleine portie voor €12, geen soto mix, kool als groenten en zelfs geen ketjap. Dus dit is de slechtste saoto soep die ik ooit heb gegeten.
2 dec 2023 om 20:40 Lekkere pisang goreng! Ook prima op tijd bezorgd!