EETHUIS MOKSIE DJARIE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 352 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Moksie Djarie. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2024 om 0:55 Top1 ik zal vaker bestellen hier!
9 jul 2024 om 20:04 Het heeft weer lekker gesmaakt
30 jun 2024 om 20:51 Lekker, goed warm. Maar de volgende keer de kroepoek apart in een zakje doen graag.
29 jun 2024 om 21:19 Incompleet roti zonder eitje, nasi niet gaar en zout, 2 stukjes komkommer
26 jun 2024 om 20:59 Eerste keer heel enthousiast. Vond het nu wat saai en vrij zout.
7 jun 2024 om 19:52 Niet goed, je proeft dat het snel in elkaar is geflanst. 3 van de 5 maaltijden waren incompleet. Geen roti plaat bij een roti? De portie slaat nergens op. 2 kleine stukjes kip, 2 halve aardappel en niet eens een eitje. Kansloos :(
30 mei 2024 om 19:03 De roti had slechts 2 stukjes aardappel. Daarnaast was de bestelling incompleet geleverd. Heel de tas zat onder de saus- echt een rommel!
21 mei 2024 om 18:40 Helaas lag de soep op de vloer voor ik het uit de tas kon halen. Het had gelekt in de tas en er zat een gat in. Kip smaakte goed. Sambal was een mespuntje. Volgende keer graag meer. Ik ben een pokai.
27 apr 2024 om 21:00 Heerlijk gegeten weer! Super vriendelijk. Bedankt!
24 apr 2024 om 22:09 Eten werd op de gevraagde tijd bezorgd en het was ook nog eens lekker warm.
11 apr 2024 om 2:21 Ze hadden netjes gebeld dat saoto soep op was en een alternatief aangeboden. Ik heb heerlijk gegeten net zoals altijd. Service is ook top!
10 apr 2024 om 19:39 Zoals altijd super ! Onwijs lekker en goed !